Palvelumme

Räätälöityjä ratkaisuja juuri sinulle

Suunnittelu lähtee aina asiakkaan toiveista ja sen lähtökohtana voi olla mikä tahansa – sisustuksia suunnitellessa tulee huomioida tilan arkkitehtuuri ja mittasuhteet sekä sen käyttötarkoitus. Tilan tunnelmaan ei vaikuta pelkästään väri, vaan myös materiaalien tekstuuri ja tuntu.

Kaikki värit ovat lähtökohtaisesti kauniita

Kun ensimmäiset valinnat on tehty, avain löytyy siitä mitä tilaan tuodaan lisää, sen pitää saada olemassa oleva hehkumaan. Työmme on varmistaa, että valitut elementit eivät sammuta vaan tukevat toisiaan. Mittasuhteet, materiaalit, tekstuuri, muoto ja tilan luontainen valo, kaikki vaikuttaa kokonaisuuteen. Suunnittelija on parhaimmillaan kuin kapellimestari, joka loihtii eri elementeistä harmoniaa tilaan.

Hienostunut sisustus on ajatonta

Teemme yhteistyötä mm. italialaisen Luxury Living Groupin kanssa, jonka tuoteperheeseen kuuluu sellaiset luxusmerkit kuin Fendi Casa, Trussardi Casa, Bentley Home ja Paul Mathieu. Italialaiset käsintehdyt huonekalut tuovat jokaiseen tilaan hienostuneisuutta. Luomme koteja ja tiloja joissa silmä ja sielu lepää ja jotka on suunniteltu kestämään aikaa.

Eleganssia on vaikea kuvailla mutta sen aistii

Tarvittaessa autamme sinua löytämään tekijät remontillesi ja valvomme, että projekti etenee toivotulla tavalla aikataulussa ja että lopputulos on ensiluokkainen. Meiltä saat täydellisen avaimet käteen palvelun.


Seuraa meitä

Kiinnostuitko? Lähetä yhteystietosi ja olemme yhteydessä.