Me

Nemus – holistinen suunnittelutoimisto

Nemus syntyi ajatuksesta palauttaa hienostuneisuus ja eleganssi suomalaisiin koteihin ja tiloihin. Ajatuksena oli tarjota asiakkaillemme kokonaisvaltainen palvelu, jossa asiakas voi jättää koko projektin hoidettavaksemme.

Olemme yritys, joka auttaa asiakkaitaan heidän tiloihin liittyvissä toiveissaan remontoimisesta ja sisustamisesta aina kiinteistönvälitykseen asti.


Sisustusta ja taidehistoriaa opiskellut entinen galleristi Carola Broms on saanut vaikutteensa Pariisista, jonka hän kokee henkiseksi kodikseen.

”Suomalainen tapa harmauttaa sisustusta on tullut tiensä päähän ja aika on kypsä värien ja eleganssin vallankumoukselle sisustettavissa tiloissa.”

Antti Mikkonen on hakenut oppinsa Suomen lisäksi myös maailmalta. Hän on opiskellut arkkitehtuuria sekä Vaasassa että maineikkaassa Politecnico di Milanossa. Bachelor opintojen jälkeen hän valmistui muotoilun maisteriksi University of Western Sydneystä.

Pitkä ura suomalaisten kotien sisustus-, remonttisuunnittelu- ja välitystoiminnassa ovat antaneet kannukset yrittäjäksi ryhtymiselle.


Nemus on latinaa ja tarkoittaa puistomaista metsää, lehtoa.
Se on paikka, jossa sielu lepää ja jossa on hyvä olla.


Seuraa meitä

Kiinnostuitko? Lähetä yhteystietosi ja olemme yhteydessä.